entrojaettland.blogg.se

En tröja.Ett land. Här skriver jag om mina fotbollsresor runt om i Europa. Jag väljer ett lag i varje land i Europa. Laget ska spela i högsta ligan i landets fotbollsliga.Jag köper hemmalagets matchtröja och spar på dessa. Hittills har jag besökt 37 länder.

Larnaca 17-19 februari 2017.

Publicerad 2017-02-17 12:31:00 i Allmänt,

Fredag:
Vaknade som vanligt samma tid som när jag ska till jobbet. Skillnaden denna gång var att jag skulle ta bussen mot centralen. Äntligen en resa igen. Jag har stressat sönder på jobbet och behövde verkligen komma iväg. Via Märsta och vidare mot Arlanda gick flyget 07.55 mot Larnaca på Cypern via Warsawa. 13 timmars väntan på en flygplats är ett test. Det har gått tre nu och jag är redan rastlös haha. Planet går 22.35 och landar 02.55 på lördag morgon på Larnaca. Intensivt men kul. Känslan att komma iväg är förbaskat skön. Jag sitter och kollar massa serier jag ligger efter med på flygplatsen. WIFI är bra och gratis här. Det händer inte mer idag än flygresan och att äta lite mat på flygplatsen. 
 
Lördagen:
Vaknade upp rejält sliten. Ingen ordentligt sömn då rummet var iskallt. Jag hade tre täcken på mig för att få värme. Inte ett element så långt ögat kunde nå. Skällde lite på personalen när jag gick ner och checkade in. Tog en promenad ner not stranden där det fanns en lång strandpromenad med massa restauranger. Hittade ett trevligt, "Hobo Restaurant " där jag njöt i solen av en hamburgare. Efter "frukosten " satta jag mig med en glas i solen i ett par timmar och bara njöt. Jag gjorde inget annat än att lyssna på musik och samla energi av solen.  På eftermiddagen kollade jag ÖSK-ÅTVIDABERG i svenska cupen. Onödigt att tappa in 1-1 i slutet där ÖSK. Onödigt! Tog en promenad senare på 45 min till arenan där jag såg Nea Salamina Ammochostou- Doxa Katopias som slutade 1-3. Ganska rättvist ändå i slutändan även om bortalaget mest låg på kontring. På arenan var de två shejker med massa fejkpengar tror jag som de gav bort till folk.  Man vet aldrig, det kanske vara äkta för det var hur mycket cash som hellst. Efter matchen tog jag promenaden tillbaka till hotellet och tog en hamburgare utanför innan jag kopplade av och såg melodifestivalen. Kul med att Ove Törnqvist skrällde! :) Efter melodifestivalen somnade jag rätt snabbt och sov ut ordentligt.
 
Söndagen :
Vaknade och tog en promenad ner till stranden och njöt av morgonsolen en stund innan jag lämnade tillbaka nyckeln på hotellet. Ingen personal fanns där så jag hängde den på dörren.  Tog en långpromenad mot flygplatsen, cirka 5km innan en vänlig kvinna stannade och körde mig sista biten. Nu är klockan 18.28 lokal tid, flyget mot Stockholm går om 37 minuter. 
 
 
 
 
 
Budget :
Flyg : 3300
Hotell: 700
Fickpengar: 1300. 
Totalt : 5200. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela